2013 júliusában kaptuk a felkérést a Suzuki ..."/>

Suzuki Esztergom - gyártócsarnok párásítás

2013-10-21 | szerző: ipariparasitas | megtekintés: 3247 | címkék: ipari párásítás, csarnok párásítás, páratartalom szabályzás, párásítás, csarnokhűtés

 

2013 júliusában kaptuk a felkérést a Suzuki Magyarországtól, hogy a lökhárítógyártó csarnokban biztosítsuk a megfelelő páratartalmat. A helyszín megtekintése után nyilvánvalóvá vált, hogy az optimális megoldás a közvetlen porlasztásos, evaporatív párásítás lesz, nem volt szükség ugyanis légcsatornába szerelhető, jóval drágább ultrahangos párásításra.
A csarnok méreteit, a légállapotot és a légkezelő teljesítményét figyelembe véve megállapítottuk a szükséges fúvókák számát, és ezzel az óránkénti vízmennyiséget, amivel a kívánt páratartalmat tudjuk garantálni.
Egy 2 zónás, külön szivattyúval vezérelt rendszert ajánlottunk, páramérő szondával, vízlágyítóval, amihez 2 év garancia jár.
A megrendelést követően 1 hét múlva elvégeztük a finom beállításokat, és szigorú dokumentáció mellett átadtuk a rendszert használatra.
A teljes projekt kevesebb, mint 3 millió forintba került a gyárnak, ami az egyik legkisebb beruházás az évben, és a mérnökök szerint néhány hónap a megtérülési idő.
A sikerre való tekintettel nem túlzott a várakozásunk, miszerint a cég a párásítást hamarosan több gyáregységében is be kívánja vezetni.

horizontal separator

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolat

Country Design bútorgyár üzemcsarnok párásítása

A kerecsendi Country Design bútorgyár három egymás mellet elhelyezkedő csarnokban állítja elő termékeit. A csarnokokban a különböző munkafázisok jól szervezetten és összehangoltan kapcsolódnak össze. A nyersanyag feldolgozástól egészen a kész termék ...

Séd Nyomda géptermének párásítása nagynyomású párásítóval

 Páraszabályzás a Séd Nyomda gépészeti termében

Idén a negyedik Nyomdaipari cég, aki az iCool rendszerét választotta a szekszárdi Séd Nyomda volt.

A pára ideális ...

Keskeny Nyomda páratartalom szabályozás, vízlágyítás

Hosszas előkészületek után 2011 ben telepítettük a teljesen automatizált párásító rendszert a Keskeny Nyomdába. A Keskeny Nyomda Magyarország egyik vezető nyomdája, a refrenciaértéke kiemelten fontos volt számunkra.
 

Keskeny Nyomda páratartalom szabályozás, vízlágyítás

Hosszas előkészületek után 2011 ben telepítettük a teljesen automatizált párásító rendszert a Keskeny Nyomdába.  A Keskeny Nyomda Magyarország egyik vezető ...

Vissza a nyitólapra

 

 

Horizontal separator

Keresés

Keresés a cikkek szövegében

 

Horizontal separator

Legutóbbi cikkek

Porvédelem hulladékkezelésnél

Kapitális Nyomda párástás

Pályázható fejlesztés: állattartó telepek hűtése párásítással

Több mint 100.000 m2 párásított nyomdai alapterület

Porlekötés Nádor utcai bontás során

Horizontal separator

Legnépszerűbb cikkek

Üvegházak, fóliasátrak és termesztő telepek klimatizálása

Üvegházak, fóliasátrak és termesztő telepek klimatizálása

A párásító rendszerek fontos szerepet játszanak a növénytermesztés ...

Az adiabatikus illetve evaporatív léghűtés előnyei

Az adiabatikus illetve evaporatív léghűtés előnyei

Napjainkban a nyári hőség enyhítésére Magyarországon ...

Az élelmiszerek eltarthatóságának növelése páratartalom-szabályozással

Az élelmiszerek eltarthatóságának növelése páratartalom-szabályozással

Az élelmiszerek tárolásakor legfontosabb szempont a frissesség megőrzése, ...

Horizontal separator

Címkék

ipari párásítás (35), párásítás (23), páratartalom-szabályozás (16), csarnokhűtés (14), páratartalom szabályozás (13), csarnok párásítás (11), csarnokpárásítás (11), adiabatikus hűtés (11), párahűtés (10), porlefogás (8), páratartalom (8), pormegkötés (8), nyomdai párásítás (7), légnedvesítés (7), istállóhűtés (6), nyomda párásítás (5), páratartalom szabályzás (5), ipari hűtés (5), iparipára (4), porlekötés (4), faipari párásítás (4), páratartalom mérő (4), istálló hűtés (3), páraszabályzás (3), por megkötés (3), nyomdaipari párásítás (3), csarnok hűtés (3), nyomda (3), szálló por megkötés (2), relatív páratartalom (2), szálló por megkötése (2)