Levonó készítés az élmezőnyben: páratartalom szabályozás mellett

2014-12-16 | szerző: ipariparasitas | megtekintés: 2302 | címkék: ipari párásítás, páratartalom szabályozás, párásítás, páratartalom

 

A nyomdaipar számára nagyon fontos a felhasznált alapanyagok minősége, valamint a berendezés amivel a nyomatot készítik.

Sok fizikai paraméternek kell megfelelnie annak aki szeretné hogy a legtökéletesebb terméket tudja előállítani. Lehet hiper-szuper géped, ha a felhasznált segédanyagok minősége nem megfelelő. Ha a géped is szuper, a kellékanyagok is a legfelső kategóriába esnek, de mégsem vagy teljesen elégedett az eredménnyel akkor meg kell vizsgálni a tárolás és előállítás helyének környezeti paramétereit. Hőmérséklet és páratartalom a két legjelentősebb jellemző ami befolyásolja az elkészült nyomat minőségét.

A Pack-technik Kft a beruházás elindítása előtt alaposan körbejárta az adott problémákat és így született meg az a döntés, hogy a termelő helyiség párásítását is el kell végezni. A feladatra egy gyorsan megoldható vonalsor telepítésű nagynyomású párásító rendszert választottak mely a téli fűtési szezonban és a nyári klimatizált időszakban is a szükséges páratartalmat tudja tartani.

A rövid tervezési és kivitelezési időszak után „már csak” a nyomdaipari berendezést kell helyesen működtetni a kiváló eredmény érdekében.

 

 

Amennyiben az Ön cégénél is igény merül fel egy jól működő párásító rendszerre, keresse kollégáinkat elérhetőségeink valamelyikén.

 

horizontal separator

Kapcsolódó cikkek

Samsung Electronics Zrt. - raktár párásítás, páratartalom szabályzás

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Samsung Magyarország felkért minket egyik üzemük páratartalom szabályzására. A raktárhelyiségben nagyon fontos, hogy a páratartalom ne legyen túl alacsony. A kívánt értéket ...

A páratartalom-szabályozás előnyös hatásai

A természetes anyagokkal dolgozó ipari szektorokban - a papírgyártásban, a textiliparban, nyomdaiparban, faiparban, a bútorgyártásban - és különböző ipari felületkezelési eljárásoknál nagyban befolyásolja a késztermék minőségét a felhasznált nyersanyagok és a környezet nedvességtartalma. Megfelelő páratartalom ...

Levonó készítés az élmezőnyben: páratartalom szabályozás mellett

A nyomdaipar számára nagyon fontos a felhasznált alapanyagok minősége, valamint a berendezés amivel a nyomatot készítik.

Ipari műhelycsarnok párásítás

Több éve működnek Magyarországon külföldi vállalatok, vagy azok leányvállalatai. Ebben a hónapban sikerült megállapodni, majd kivitelezni egy nagyszabású projektet, ahol egy jónevű Amerikai cég magyar gyárában oldottuk meg a lokális hűtést és párásítás problémáját.

Hideg helyek párásítása

Hideg helyen párásítani igen problémás feladat. A harmatpont közelében a pára levegőbe juttatása komoly kihívást okoz. A kis mennyiségű vizet nagyon gyorsan kell eloszlatni a levegőbe.

Ennek a ...

Vissza a nyitólapra

 

 

Horizontal separator

Keresés

Keresés a cikkek szövegében

 

Horizontal separator

Legutóbbi cikkek

Porvédelem hulladékkezelésnél

Kapitális Nyomda párástás

Pályázható fejlesztés: állattartó telepek hűtése párásítással

Több mint 100.000 m2 párásított nyomdai alapterület

Porlekötés Nádor utcai bontás során

Horizontal separator

Legnépszerűbb cikkek

Üvegházak, fóliasátrak és termesztő telepek klimatizálása

Üvegházak, fóliasátrak és termesztő telepek klimatizálása

A párásító rendszerek fontos szerepet játszanak a növénytermesztés ...

Az adiabatikus illetve evaporatív léghűtés előnyei

Az adiabatikus illetve evaporatív léghűtés előnyei

Napjainkban a nyári hőség enyhítésére Magyarországon ...

Az élelmiszerek eltarthatóságának növelése páratartalom-szabályozással

Az élelmiszerek eltarthatóságának növelése páratartalom-szabályozással

Az élelmiszerek tárolásakor legfontosabb szempont a frissesség megőrzése, ...

Horizontal separator

Címkék

ipari párásítás (35), párásítás (23), páratartalom-szabályozás (16), csarnokhűtés (14), páratartalom szabályozás (13), csarnokpárásítás (11), csarnok párásítás (11), adiabatikus hűtés (11), párahűtés (10), pormegkötés (8), páratartalom (8), porlefogás (8), nyomdai párásítás (7), légnedvesítés (7), istállóhűtés (6), ipari hűtés (5), páratartalom szabályzás (5), nyomda párásítás (5), iparipára (4), faipari párásítás (4), porlekötés (4), páratartalom mérő (4), csarnok hűtés (3), por megkötés (3), páraszabályzás (3), nyomda (3), nyomdaipari párásítás (3), istálló hűtés (3), bűzlefogás (2), nyomda ipari párásítás (2), szálló por megkötése (2)