Eagle Ottawa bőrgyár, Szolnok ipari csarnok párásítás

2012-10-29 | szerző: ipariparasitas | megtekintés: 3668 | címkék: ipari párásítás, páratartalom-szabályozás, csarnok párásítás

 

A szolnoki bőrgyár üzemében rendkívűl fontos, hogy a  páratartalom ne csökkenjen túl alacsony értékre. A gyártási folyamatra és a végtermékre is kedvezőtlen hatással van az alacsony páratartalom. Első ütemben a gyár területén három különböző munkafázist végző teremben végeztük el a párásítást. Az üzembiztos működés érdekében három különböző rendszert terveztünk. Mindhárom esetében páratartalom szabályzással. A telepítés során a meglévő függesztékek és épület gépészeti elemekre installáltuk a nagynyomású 3/8-os poliamid vízvezetéket. A vonalsoros rendszer kiépítése kb. 4 munkanap alatt történt, a megrendelő rugalmasságának köszönhetően, mert az éjszakai munkálatokat is engedélyezték kollegáinknak. Reményeink szerint a rendszer bővítésére hamarosan sor kerül, a további gyártási fázisok megfelelő páratartalom szabályzásának céljából.

Rendszereink óriási előnye, hogy számos területen, ágazatban felhasználható. Faipar, nyomdaipar, élelmiszergyártás, borászat, zöldés gyümölcs tárolás, bányászat, hulladék feldolgozás, autóipar, bőrgyártás, textílipar területén is nagy hatásfokkal és költséghatékonyan alkalmazható. Tekintse meg referenciáinkat és keressen elérhetőségeinken.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy a páratartalom szabályzással ellátott ipari csarnok párásítás területén is számos referenciával rendelkezünk:

 

      A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.

 

horizontal separator

Kapcsolódó cikkek

Eagle Ottawa bőrgyár, Szolnok ipari csarnok párásítás

A szolnoki bőrgyár üzemében rendkívűl fontos, hogy a  páratartalom ne csökkenjen túl alacsony értékre. A gyártási folyamatra és a végtermékre is kedvezőtlen hatással van az alacsony páratartalom. 

Nyomdatechnika felső fokon csarnok párásítással

 

Speciális inkjet nyomdatechnológiánál nagyon fontos a felhasznált papír minősége. A csarnokban lévő páratartalom jelentősen befolyásolja a papíron a festék elterülését és a nyomat minőségét.

 

Imprenta Nyomda párásítás

 A Veszprémi Imprenta Nyomda párásítása mondhatni rutin feladat volt az iCool csapatának.
Mint megtudtuk, a kivánatos 50%-os relatív páratartalommal ellentétben a nyomdában mindössze 25%-t mértek.

Referencialista - szöveges és képes beszámolók

Az élelmiszerek eltarthatóságának növelése páratartalom-szabályozással

Az élelmiszerek tárolásakor legfontosabb szempont a frissesség megőrzése, a hosszú eltarthatóság. Egy zárt raktárhelységben könnyebben ellenőrizhetők és fenntarthatók a frissesség megőrzését szolgáló klimatikus viszonyok, mint az üzletek pultjain elhelyezett ...

Vissza a nyitólapra

 

 

Horizontal separator

Keresés

Keresés a cikkek szövegében

 

Horizontal separator

Legutóbbi cikkek

Porvédelem hulladékkezelésnél

Kapitális Nyomda párástás

Pályázható fejlesztés: állattartó telepek hűtése párásítással

Több mint 100.000 m2 párásított nyomdai alapterület

Porlekötés Nádor utcai bontás során

Horizontal separator

Legnépszerűbb cikkek

Üvegházak, fóliasátrak és termesztő telepek klimatizálása

Üvegházak, fóliasátrak és termesztő telepek klimatizálása

A párásító rendszerek fontos szerepet játszanak a növénytermesztés ...

Az adiabatikus illetve evaporatív léghűtés előnyei

Az adiabatikus illetve evaporatív léghűtés előnyei

Napjainkban a nyári hőség enyhítésére Magyarországon ...

Az élelmiszerek eltarthatóságának növelése páratartalom-szabályozással

Az élelmiszerek eltarthatóságának növelése páratartalom-szabályozással

Az élelmiszerek tárolásakor legfontosabb szempont a frissesség megőrzése, ...

Horizontal separator

Címkék

ipari párásítás (35), párásítás (23), páratartalom-szabályozás (16), csarnokhűtés (14), páratartalom szabályozás (13), csarnok párásítás (11), csarnokpárásítás (11), adiabatikus hűtés (11), párahűtés (10), porlefogás (8), páratartalom (8), pormegkötés (8), nyomdai párásítás (7), légnedvesítés (7), istállóhűtés (6), nyomda párásítás (5), páratartalom szabályzás (5), ipari hűtés (5), iparipára (4), porlekötés (4), faipari párásítás (4), páratartalom mérő (4), istálló hűtés (3), páraszabályzás (3), por megkötés (3), nyomdaipari párásítás (3), csarnok hűtés (3), nyomda (3), szálló por megkötés (2), relatív páratartalom (2), szálló por megkötése (2)